fbpx

Luftvärmepumpar

Sverigepumpen – installerad med upp till 16års trygghet

Att utvinna värme ur utomhusluften är både genialt och enkelt. Det svåra är att konstruera en luftvärmepump så att den fungerar oklanderligt under lång tid och utan några drifts­avbrott eller driftsstörningar.

Det har vi lyckats med – resultatet är Sverigepumpen.

Det är skillnad på Panasonic luftvärmepumpar och Panasonic luftvärmepumpar – den skillnaden heter Sverigepumpen.

Sverigepumpen är ett varumärke som vars grundidé är att garantera dig som konsument att du får en kvalitetsprodukt som kommer att fungera utan problem och som lever upp till dina högst ställda krav och förväntningar. Vi har valt ut de bästa luftvärmepumparna på marknaden och gjort dem ännu bättre för att kunna ge stämpeln Sverigepumpen.

Dessutom får du alltid Sverigepumpen färdig­installerad och intrimmad av de allra skickligaste fackmännen.

Vi garanterar en trygg investering

I sverigepumpen ingår alltid 3års helgaranti och därefter en 3-årig trygghetsförsäkring på hela värmepumpsanläggningen. Trygghetsförsäkringen kan sedan förlängas för varje år i upp till hela 16 år. Vi bjuder även en åskförsäkring i hela 5år. Det kallar vi trygghet.

I dag är det lätt att köpa värmepump i det stora byggvaruhuset eller hos mer eller mindre oseriösa näthandlare med låga priser och finstilta villkor (begränsade garantier). Många gånger är värmepumparna inte ens avsedda för drift i Norden, vilket kunderna upptäcker – när det blir vinter och de inte fungerar.

Med Sverigepumpen slipper du detta problem!

Tillsammans med Svea Ekonomi erbjuder vi dig möjligheten att ansöka om räntefri avbetalning.
Vill ni handla räntefritt eller dela upp din betalning mot förmånlig ränta så kan vi hjälpa er med detta.

Värmepumpsinstallationer i världsklass

Vi Serigepumpsexperter är en rikstäckande organisation av ytterst kompetenta återförsäljare och installatörer av Sverigepumpens värmepumpar. När du köper en Sverigepump av en Sverigepumpsexpert kan du vara säker på att installationen blir korrekt utförd, att den blir snygg och att du får en noga utvald värmepump som är optimerad för just ditt hus och dina behov.

Så här jobbar vi Sverigepumpsexperter

BOKA GRATIS HEMBESÖK

Fyll i kontaktformuläret här på sidan eller kontakta oss via mail eller telefon och boka in ett gratis hembesök.

FÖRSLAG PÅ LÖSNING

Vid hembesöket kommer vi Sverigepumpsexperter att presentera ett förslag på värmpumpslösning utifrån platsbehov, budget och inneklimat.

FINANSIERING

Vi kan erbjuda en förmånlig finansieringslösning via Svea Ekonomi.

INSTALLATION

Vi bokar in en tid och genomför installationen på det sätt vi kommit överens om.

KLART

Nu är installationen klar. Om du vill så kan vi återkomma när det är dags för service (innom 3år). I övrigt har du nu 5 års trygghet genom en garanti- och trygghetsförsäkring där vi står för premien samt så har du även 5års åsk/Blixt garanti.