fbpx

Våra pumpar

Sverigepumpen Superior

Väggmoterad Heatcharge Inverter+ Energy Charge System

Panasonics kraftfullaste värmepump någonsin!

Med Panasonic Superior får du upp till 1140 kubikmeter i luftflöde, heatcharge-funktionen ser även till att lagra all spillvärme så att värme även ges under avfrostning.

Sverigepumpen Prima Y

Panasonic Prima Y är den optimala värmepumpen för utbyte av gamla Panasonic, den passar på den gamla montageplåten och är endast 29,5 cm hög och 22,9 cm djup!

Med den nya underhållsvärmefunktionen går det att ställa värmepumpen på alla gradantal (inklusive halvgrader) mellan 8-15 °C.

Även inbyggd wifi-styrning.

Sverigepumpen Super Blue Fin

Sverigepumpen Super Blue Fin

Ny unik utformning speciellt framtagen för Sverigepumpen, bättre ekonomi och längre livslängd med Blue Fin.

Nya FloorSwing

Panasonic Floorswing är en så kallad golvmodell som monteras efter väggen likt ett element. Den passar bra där väggytan inte riktigt räcker till. Den går även bra att fälla in den för en mer diskret installation.

Sverigepumpen Primo

Panasonic Primo passar perfekt i den mindre villan eller i fritidshuset.

Kompatibel med SMS eller WiFi -styrning. Primo kan även ge skön värme ner till hela -25C. Nu även med det mer miljövänliga & mer energieffektiva köldmediet R32 som dessutom ger mindre slitage och förlänger värmepumpens livslängd.

Sverigepumpen Superslim

Den perfekta ersättaren.

Måttanpassad för att passa perfekt som ersättare till din gamla värmepump. Endast 249mm hög. Passar ovanför ytterdörr eller fönster där det är lågt till tak.